Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Holyfield (47) møter Botha i Uganda

Foran opptil 100.000 tilskuere.

GÅR I RINGEN IGJEN: Evander Holyfield var sist i aksjon i 2007, da han tapte en tittelkamp mot Sultan Ibragimov. I februar går han i ringen igjen. Motstander blir sørafrikanske Francis Botha. Foto:  AP Photo/Matt Slocum, File
GÅR I RINGEN IGJEN: Evander Holyfield var sist i aksjon i 2007, da han tapte en tittelkamp mot Sultan Ibragimov. I februar går han i ringen igjen. Motstander blir sørafrikanske Francis Botha. Foto: AP Photo/Matt Slocum, File Vis mer

|||
Tidligere verdensmester i boksing, Evander Holyfield, møter sørafrikaneren Francis Botha i Ugandas hovedstad Kampala 20. februar.

- Vi trodde først kampen mellom de to tungvektskjempene skulle ha gått i januar, men på grunn av festivalsesongen er det blitt noen utsettelser. Nå er vi enige og datoen blir 20. februar. Alle brikker er på plass nå, sier Eddie Bazira i promotorselskapet som skal arrangere kampen.

Han sier at det var Holyfield som først og fremst var interessert i å bokse i Afrika, og det er årsaken til at promotorselskapet startet forberedelsene til kampen i Kampala for ett år siden.

Kampen skal gå på Mandela National Stadium som har en tilskuerkapasitet på 100.000 tilskuere, avhengig av hvordan ringen plasseres.

- Jeg regner med at det kommer til å bli utsolgt når Holyfield og Botha går i ringen, sier Bazira.

(NTB)