Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Holyfield gjør comeback

Nå vil han samle tungvektstitlene.

John Ruiz og Chris Byrd skal forsvare VM-titlene sine i tungvektsboksing, men det er likevel comebacket til Evander Holyfield som skaper størst interesse.

Den gamle mesteren med 38 seirer og sju nederlag på kamplisten sin skal i ringen mot Larry Donald lørdag, og Holyfield, som har tapt seks av åtte kamper de siste seks årene, legger ikke skjul på at målet hans er å forene alle tungvektstitlene igjen.

42-åringen er på offensiven, men før han kan tenke på VM-titler overhodet, må han beseire Donald med 41 seirer og bare tre nederlag i karrieren til nå. Det kan bli tøft nok.

En annen gammel mester som skal gjøre comeback lørdag er Hasim Rahman, bokseren som overraskende slo Lennox Lewis knockout for noen år siden.

Åpen klasse

Profesjonell tungvektsboksing er en helt åpen klasse i øyeblikket. Det er ingen store mestere som peker seg ut etter at Lennox Lewis la hanskene på hylla. Nå er det alles kamp mot alle, noe også lørdagens mange tungvektskamper er et godt bevis på.

John Ruiz møter skal forsvare VM-tittelen sin i World Boxing Association (WBA) mot polakken Andrew Golota, og det er ikke en kamp som skaper veldig stor interesse eller entusiasme.

Chris Byrd skal ut mot Jameel McCline i International Boxing Federation (IBF). Det regnes heller ikke for å være en stor kamp, men felles for alle de tungvekterne som går i ringen denne helgen er at målet deres er å samle alle VM-titlene.

Det kan ta litt tid, for i øyeblikket er det ingen tungvekter som skiller seg ut. Alle dem som er i manesjen nå har hatt sine sjanser uten å overbevise.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media