Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Holyfield vil bokse videre

Anker utestengelsen.

Det var poengnederlaget mot Larry Donald i Madison Square Garden 13. november som gjorde at utøverkommisjonen i New York satte Holyfield på listen over utestengte boksere. Det ble sagt at medisinske årsaker var lagt til grunn for avgjørelsen, men det er ikke sagt noe mer konkret om hva kommisjonen bygger på.

Holyfield fikk mye juling i kampen mot Donald. Han måtte ta imot veldig mange slag, og det var lite som minnet om den tidligere mesteren fra stormaktsdagene, da han temmet både Mike Tyson og en rekke andre av de store tungvekterne. 25 av de 38 seirene hans er kommet på knockout.

Karrieren til Holyfield har vart i over 20 år, og det virker nå som om utøverkomiteen i New York mener det er lenge nok. Dersom suspensjonen blir stående, kommer nemlig ikke Holyfield til å få noen muligheter til å bokse i USA, for utøverkommisjonene i andre stater vil følge utestengelsen fra New York.

Kampen mot Luke Donald var den første Holyfield bokset etter at han tapte på teknisk knockout mot James Toney i oktober 2003.

(NTB)

503 Service Unavailable
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media