Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Holyfields Kina-kamp flyttes til USA

Evander Holyfields Kina-kamp mot landsmannen John Ruiz er flyttet fra Beijing til USA. Don King bekrefter at kampen skal gå 15. desember.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå skal kampen gå i Connecticut, i en liten by som heter Ledyard. At kampen er flyttet fra den kinesiske hovedstaden kommer for en stor del av at TV-selskapet HBO, som har rettighetene til kampen, ikke ville sende folk ut av USA etter terrorangrepene 11. september.

Men i og med at dette er en offisiell VM-kamp i forbundet World Boxing Association (WBA) er TV-dekning påkrevet, og dermed hadde ikke Don King annet valg enn å flytte kampen til USA.

- Jeg kan ikke si annet enn jeg er lei meg over at det fantastiske kinesiske folket ikke får arrangere den første VM-kampen i tungvekt på egen jord, sier Don King, som er blitt enig med de kinesiske promotorene at han vil komme tilbake med et tilbud om en ny tittelkamp på et senere tidspunkt.

- Det er ikke tvil om at terrorangrepene 11. september forandret alt, og det gjelder også i boksingen. Derfor er kineserne og jeg enige om at vi må se på et bedre tidspunkt å legge en VM-kamp i tungvektsboksingen til Kina på, sier King.

(NTB)

Hele Norges coronakart