Hønefoss fosser videre

Fulgte opp borteseier i Trondheim med hjemmetriumf mot Vålerenga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Hønefoss - Vålerenga 1-0.

Mats-André Kaland kom inn som innbytter og ble matchvinner da Hønefoss vant 1-0 hjemme mot Vålerenga i eliteserien lørdag.

Et fullsatt stadion så Kaland stange inn vinnermålet etter 68 minutters spill. Den 23-årige innbytteren var suveren i luften mot Vålerengas midtbanemann Martin Pusic og plasserte ballen i nettet med hodet. I forveien kom Alexander Groven løpende langs venstrekanten og la inn en perfekt ball for matchvinneren. Målet var Kalands første i eliteseieren.

Fire minutter før scoringen ble gjestene fra Oslo redusert til ti mann da Simon Andreas Larsen fikk sitt annet gule kort på få minutter.

Med ett mål foran og med én mann mer på banen, styrte hjemmelaget det aller meste som skjedde de siste 20 minuttene. VIF var ukomfortable med å jage ball, og Hønefoss bølget stadig framover. Både tverrliggertreff og gode redninger av keeper Lars Hirschfeld stoppet buskerudlaget fra å øke ledelsen.

- Hva skal jeg si? Vi har hatt en bra start, og dette er litt annerledes fra da vi tapte de seks første kampene i 2010. Det er litt gøy å oppleve begge deler. Vi kan bli enda bedre og har mer å gå på, sa Hønefoss-kaptein Frode Lafton til TV 2 etter kampen. Lørdag spilte 36-åringen kamp nummer 500 for HBK.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer