Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hønefoss-keeper til MLS

Clark skriver under for Columbus Crew.

Trondheim  20131006.
Eliteserien i fotball 2013, RBK-Hønefoss. Rosenborg møter Hønefoss BK på Lerkendal. Keeper Steve Clark under eliteseriekampen mellom Rosenborg og Hønefoss søndag kveld på Lerkendal stadion i Trondheim. Resultatet ble 0-0
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Trondheim 20131006. Eliteserien i fotball 2013, RBK-Hønefoss. Rosenborg møter Hønefoss BK på Lerkendal. Keeper Steve Clark under eliteseriekampen mellom Rosenborg og Hønefoss søndag kveld på Lerkendal stadion i Trondheim. Resultatet ble 0-0 Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer

Fotballmålvakten Steve Clark har vraket Hønefoss og vil i stedet skrive under for Columbus Crew i hjemlandet USA.

Hønefoss ønsket å beholde keeperen, men familiære hensyn gjorde at Clark valgte å forlate klubben etter fire sesonger, skriver Ringerikes Blad.

- Mandag fikk vi endelig beskjed om at Steve reiser tilbake til USA og ikke forlenger med oss. Vi ønsket å beholde ham, men dette er hans valg, sier styreleder Niels Røine i HBK.

Mandag bekreftet også Columbus Crew at Clark på det nærmeste er klar for klubben. Han vil bli inkludert i troppen så snart det internasjonale overgangssertifikatet hans er godkjent.

(NTB)