Hønefoss-opphenting fikk Viking-trener til å rase mot eget lag

- Det er katastrofe-dårlig.

Hønefoss - Viking 2-2 (0-1)

(Dagbladet): Hønefoss lå under 0-2 med under ti minutter igjen, men sikret til slutt 2-2 hjemme mot Viking i Tippeligaen. Den avgjørende scoringen kom to minutter på overtid, noe som fikk Viking-trener Kjell Jonevret til reagere.

- Det er katastrofe-dårlig. Det skal ikke skje. Jeg kan ikke forstå hva vi gjør i de siste ti minuttene, raste Jonevret til C More etter kampen.

Viking-spillerne var naturligvis langt nede etter kampen.

- Vi kaster bort kampen og skulle avgjort mye tidligere, sier en sur Viking-kaptein Indridi Sigurdsson til C More.

Hønefoss kastet alle mann i angrep mot slutten av kampen, inkludert keeper Steve Clark. Han ble stående på midtstreken da Viking-spiller Patrik Ingelsten fikk ballen med kun Clarke mellom seg selv og målet til Hønefoss.

OPPGITT: Viking-trener Kjell Joneverte kunne ikke tro det han så de siste ti minuttene.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
OPPGITT: Viking-trener Kjell Joneverte kunne ikke tro det han så de siste ti minuttene. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer

I stedet for å bruke litt tid med ballen, slo han den rett i beina på keeperen. Clarke startet dermed angrepet som førte til 2-2 da Tor Øyvind Hovda dukket opp på rett plass, og hamret ballen i nettet.

Straffet for dytt Tidligere i kampen var Steve Clark i en diskutabel situasjon da han fikk straffespark mot seg da han ga en Viking-spiller en liten dytt med ballen i hendene.

- Alle prøver å blokkere meg når jeg skal sparke ut ballen. Jeg gir han en dytt for å få han bort. Jeg syns ikke det er er straffe, sier Clark etter kampen.

Hønefoss-trener Leif Gunnar Smerud var selvfølgelig langt mer positiv etter at hjemmelaget fikk med seg det viktige poenget.

- Det er en gjeng som nekter å dø. Vi kommer tilbake etter en håpløs situasjon. Det ble hektisk, men det gikk halvveis, sier Smerud etter kampen.