Hønefoss sløste bort seieren

Bommet på flere gigantmuligheter.

HØNEFOSS (Dagbladet): Hønefoss - Lillestrøm 0-0

Hønefoss er tilbake i Tippeligaen. Lørdag kveld tok laget imot Lillestrøm.

På tribunen satt Drillo, og trolig hadde han Petter Vaagan Moen i kikkerten. «Mjøsas Beckham» er tilbake i Norge etter et mislykket opphold i Queens Park Rangers.

Fra posisjonen sentralt på midtbanen ble det ingen mål på Vaagan Moen. Det ble det ikke på noen andre heller - i det som utviklet seg til en 0-0-kamp.

- Vi var det beste laget, vi burde vunnet, sa Rune Bolseth etter kampen.

Feite sjanser Hønefoss hadde feite sjanser, og fortjente seieren, men lyktes ikke. Selv da de scoret, hadde dommer Svein Oddvar Moen blåst i fløyta først. Spesielt Kevin Bosse Elie Beugres mulighet like før full tid burde vært scoring for hjemmelaget.

- Jeg synes vi produserer nok, men klarer ikke å score, og da blir det null. Vi var bra i dag, og jeg synes vi styrte kampen bra, sa Hønefoss-trener Leif Gunnar Smerud etter kampen.

Lillestrøm har fått ny trener og ni nye spillere siden forrige sesong. Fortsatt mangler en del på samspillet. Men på Åråsen vil det nok bli siktet høyt etter hvert som sesongen skrider fram.

- Premiere er alltid premiere, det er litt spent, litt nerver. Vi begynte bra, var farlige på dødballer. Etter pausen falt vi litt ut av det, men vi skapte fremdeles muligheter og kunne vunnet kampen hadde Bolly scoret på den muligheten, sa LSK-trener Magnus Haglund etter kampen.

Cirka 1000 tilreisende fra Lillestrøm skapte en flott ramme rundt kampen.

Men målene manglet.

PÅ TRIBUNEN: Egil Drillo Olsen var på tribunen for å se på blant annet Petter Vaagan Moen. Foto: Lise Åserud / Scanpix
PÅ TRIBUNEN: Egil Drillo Olsen var på tribunen for å se på blant annet Petter Vaagan Moen. Foto: Lise Åserud / Scanpix Vis mer