Hønefoss-spiller sparket bevisstløs på banen, fraktet til sykehus

Tilstanden stabil for Kevin Beugre.

SKUMMELT: Kevin Beugre omtales som stabil etter at han fikk en ball i hodet og ble slått bevisstløs i Hønefoss' cupkamp mot Alta. Her fra tippeligakampen mot Tromsø i fjor.
Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
SKUMMELT: Kevin Beugre omtales som stabil etter at han fikk en ball i hodet og ble slått bevisstløs i Hønefoss' cupkamp mot Alta. Her fra tippeligakampen mot Tromsø i fjor. Foto: Erlend Aas / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Hønefoss ble slått ut av cupen med 2-1-tap borte mot Alta, men i kveld er troppen mest opptatt av lagkamerat Kevin Beugre.

Beugre fikk ballen i ansiktet etter en klarering kort ut i andre omgang, og ble liggende bevisstløs på gresset i nærmere fem minutter.

Til alt hell kom førstehjelp fort til på banen, og ivorianeren forlot stadion ved bevissthet.

- Jeg kan ikke si så mye om hva som skjedde foreløpig, men han fikk ballen i hodet, og ble slått bevisstløs. Han er stabil nå, og vi tar vare på ham, forteller medisinsk ansvarlig Christian Thorbjørnsen til Dagbladet.

Kampen ble tolv minutter forsinket på grunn av ulykken, mens Kevin Beugre ble fraktet til sykehus i Hammerfest.

- Det behandles som en hjernerystelse, og det går greit med ham nå. Men selvfølgelig var det skummelt med en gang. Det er aldri en hyggelig situasjon når sånt skjer, men han pustet hele veien, sier HBK-lege Thorbjørnsen.

20-åringen blir liggende på sykehus i hvert fall over natta, med HBK-støtteapparatet ved sin side.

Hønefoss havnet under etter bare to minutter mot Alta, og slapp inn enda et mål i det 86. minutt. En redusering minuttet etter hjalp lite.