Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hønefoss stormer mot Tippeligaen

Men imponerte ingen mot Tromsdalen.

STØ KURS: 2-0-seier mot Tromsdalen betyr at Hønefoss, her representert ved trener Ole Bjørn Sundgot og spissen Lars Lafton, har seks poeng ned til kvalikplassen. - Ingenting er avgjort. Vi har seks poeng å gå på, men må prestere bedre enn hva vi gjorde mot Tromsdalen hvis vi skal få til dette, sier Sundgot til NRK. Foto: ERIK BERGLUND
STØ KURS: 2-0-seier mot Tromsdalen betyr at Hønefoss, her representert ved trener Ole Bjørn Sundgot og spissen Lars Lafton, har seks poeng ned til kvalikplassen. - Ingenting er avgjort. Vi har seks poeng å gå på, men må prestere bedre enn hva vi gjorde mot Tromsdalen hvis vi skal få til dette, sier Sundgot til NRK. Foto: ERIK BERGLUND Vis mer

|||Hønefoss stormer videre mot Tippeligaen etter 2-0 hjemme mot Tromsdalen. Nå skiller seks poeng ned til kvalikplassen.

- Vi vinner og det er viktigst. Men vi blir litt for opptatt av resultatet, sier Hønefoss-trener Ole Bjørn Sundgot til NRK etter kampen mot Tromsdalen.

Etter 23 minutter tok vertene ledelsen, da Andreas Tegström slo en nydelig stikker til Lars Lafton. Sistnevnte rundet keeperen elegant og spilte ballen uselvisk til Leo Olsen, som enkel bredsidet inn ledelsen.

Men hjemmelaget greide aldri å prege kampen. Serielederen ble satt voldsomt under press, men et god forsvarsfirer holdt Tromsdalen unna. For gjestene hadde presset og ballen mest, men fant aldri nettmaskene på AKA Arena.

I sluttminuttene kom Hønefoss på en farlig kontring og målscorer Leo Olsen ble taklet innenfor sekstenmeteren. Dommeren pekte korrekt på straffemerket. Lars Lafton var iskald fra krittmerket å satte inn 2-0, sitt 19. mål for sesongen. Hønefoss-trener Ole Bjørn Sundgot er ikke fornøyd med det han så.

— Vi blir for resultatorientert og var ikke spesielt gode, sier Sundgot. Selv med en ledelse på seks poeng og med fire kamper igjen i serien, vil ikke Hønefoss-treneren snakke om Tippeliga-spill neste år.


— Ingen ting er avgjort. Vi har seks poeng å gå på, men må prestere bedre enn hva vi gjorde mot Tromsdalen hvis vi skal få til dette, sier Ole Bjørn Sundgot til NRK.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling