Hong fikk bank

TRONDHEIM (Dagbladet): Byåsen- Bækkelaget 25- 28. Hong fikk knallhard behandling av tøffe Byåsen-jenter, men greide likevel å skyte Bækkelaget til seier.

Etterpå var Frode Kyvåg redd for at hun hadde fått for mye juling. - Jeg er bekymret i forhold til søndagens Mesterliga-oppgjør mot Hypo Niederösterreich, sier Kyvåg.

Han ville helst ha gitt Jeong-Ho Hong et kvarters hvile, men Bækkelagets skadeliste er så lang, at han var nødt til å ha henne på banen. Der scoret hun tolv mål og utgjorde den store forskjellen i forhold til et Byåsenlag som nektet å gi seg.

- Perfekt kamp

- Jeg er utrolig stolt av innsatsen til BSK-jentene i denne kampen. Vi spiller en helt perfekt match, selv om Byåsen truer oss hele tida, sier Kyvåg.

- Hva sier denne kampen om årets Byåsen-utgave?

- Denne kampen sier først og fremst noe om oss. Jeg har hørt at det skal være en tyrker her som er like god som Anja Andersen, men jeg så ikke noe til henne, sier Frode Kyvåg.

- Kan slå alle

Byåsen-kaptein Camilla Solberg mener kampen viser at de på en god dag kan slå alle lag også i år, selv om savnet av Trine Haltvik merkes.

- Vår nye tyrkiske spiller, Yeliz Vzel, er ung og lite vant med spill på så høyt nivå. Jeg har stor tro på at hun vil vise seg fram etter hvert. Hun må bare få litt mer tid på seg, sier Solberg.

<B>GREPA TAK:</B> Bækkelagets Jeong-Ho Hong fikk knallhard behandling av tøffe Byåsen-jenter.