Hooligans stormet banen og angrep motstanderens fans med kung fu-spark

25 arrestert.

25 ARRESTERT: Totalt 25 personer ble arrestert etter at det oppsto slåsskamper mellom hooligans fra Tyskland og Leeds-fans. Foto:   EPA / NEUMAYR / MMV / NTB Scanpix
25 ARRESTERT: Totalt 25 personer ble arrestert etter at det oppsto slåsskamper mellom hooligans fra Tyskland og Leeds-fans. Foto: EPA / NEUMAYR / MMV / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 25 fotballsupportere er arrestert etter at en gruppe hooligans som holder med Eintracht Frankfurt gikk til angrep på Leeds-fans.

De to klubbene møttes i går kveld i en treningskamp i østerrikske Eugendorf, nær Salzburg, som endte med 2-1-seier til det tyske laget.

SLAG: Hooligans fra Frankfurt Eintracht gikk til angrep på fans fra Leeds etter en treningskamp mellom lagene. Foto: NTB Scanpix
SLAG: Hooligans fra Frankfurt Eintracht gikk til angrep på fans fra Leeds etter en treningskamp mellom lagene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Politiet holder hooligans fra Tyskland ansvarlige for at bråket brøt ut. Slåsskampene startet inne på banen etter kampens slutt, og skal deretter ha spredd seg inn i sentrum av Eugendorf, skriver BBC.

Flere av hooligansene hadde på seg balaklava, og sendte Leeds-supporterne i bakken med kung fu-spark.

BLODIG: Politiet tilkaller medisinsk hjelp til den blodige supporteren. Foto: EPA / NEUMAYR / MMV / NTB Scanpix
BLODIG: Politiet tilkaller medisinsk hjelp til den blodige supporteren. Foto: EPA / NEUMAYR / MMV / NTB Scanpix Vis mer

Bildene fra bråket viser at det ikke ble spart på verken slag eller spark da supporterne barket sammen.

- På et torg foran arenaen ble Leeds-fans som forsøkte å komme seg unna på nytt angrepet av Frankfurt-fans. Og etter hvert flyttet bråket seg til sentrum av Eugendorf, hvor det ble satt inn styrker for å få stoppet angrepene, og deriblant ble det brukt pepperspray, skriver politiet i en pressemelding om bråket.

Har du et tips angående Norway Cup?

Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

I alt 17 Frankfurt-fans skal ha blitt arrestert, og tre Leeds-fans - deriblant en som forsøkte å hive en benk på politiet. Hooligansene skal også ha skapt problemer tidligere på dagen, da rundt 50 supportere nektet å betale for billett på bussen.

Leeds skal nå reise til Norge, hvor de skal spille en treningskamp mot Tarik Elyounoussis Hoffenheim. Kampen spilles på Lillestrøm lørdag.

ARRESTASJONER: 25 personer ble arrestert etter slåsskampene i Østerrike. Foto: NTB Scanpix
ARRESTASJONER: 25 personer ble arrestert etter slåsskampene i Østerrike. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer