- Hope Solo er uskyldig. Det er hun som ble angrepet og er skadet

Advokaten nekter for at hun har gjort noe kriminelt.

- IKKE SKYLDIG: Hope Solos advokat sier at det var hun som ble angrepet og skadet i helga, men det var Solo som ble arrestert for å ha slått søsteren og sin 17 år gamle nevø. Foto: Darren Abate / AP / NTB Scanpix
- IKKE SKYLDIG: Hope Solos advokat sier at det var hun som ble angrepet og skadet i helga, men det var Solo som ble arrestert for å ha slått søsteren og sin 17 år gamle nevø. Foto: Darren Abate / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den amerikanske keeperyndlingen Hope Solo ble i helga arrestert, og anklaget for å ha overfalt sin egen søster og sin 17 år gamle nevø.

Situasjonen ute av kontroll Det hele skal ha skjedd på en fest i Hope Solos hjem i Seattle.

Politiet fikk inn en melding likte før klokken ett lørdag natt om at en en dame i Kirkland slo folk, og nektet å stoppe eller forlate stedet, skrev Kirkland-politiet i en pressemelding.

- Det var en stor fest. Situasjonen var ute av kontroll, sier politibetjent Mike Murray til Seattle Times.

Da politiet ankom huset hvor Solo bor sammen med tidligere NFL-spiller Jerramy Stevens fant de Solo i beruset tilstand, og søsteren og nevøen hadde tydelige skader.

Etter å ha snakket med vitner på stedet valgte politiet å arrestere Solo.

- Ikke skyldig Nå slår Hope tilbake mot ryktene, og hennes advokat Todd Maybrown sier det var fotballspilleren som ble skadet i helgas hendelse.

- Hope har ikke gjort seg skyldig i noe kriminelt, skriver Maybrown i en mail til AP.

- Våre undersøkelser viser faktisk at Hope ble angrepet og skadet i denne uheldige hendelsen. Vi ser fram til å presentere sannheten i retten, og håper å legge dette bak oss veldig snart, skriver han, ifølge USA Today.

Hope spiller for Seattle Reign FC, og de har lagt ut en melding på Twitter hvor de skriver at de er klar over situasjonen, men at de jobber med å få mer informasjon, og ønsker ikke å uttale seg før de vet mer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer