MATCHVINNER:
Sogndals målscorer Ørjan Hopen blir omringet av lagkamerater etter å ha scoret direkte fra coner og gitt Sogndal ledelsen 1-0.
Foto: Tor Yttri / Scanpix
MATCHVINNER: Sogndals målscorer Ørjan Hopen blir omringet av lagkamerater etter å ha scoret direkte fra coner og gitt Sogndal ledelsen 1-0. Foto: Tor Yttri / ScanpixVis mer

Hopen senket Brann med corner-frekkis

- Han kan leve lenge av det venstrebeinet, sier Aabrekk.

• Sogndal - Brann 1-0

(Dagbladet): Ørjan Hopen ble matchvinner i Sogndal med en frekkis av et hjørnespark. Etter 37 minutter sendte han corneren rett i mål bak Brann-keeper Piotr Leciejewski.

- Vi vinner fortjent. Det var en god fotballkamp og vi viser at vi kan spille angrepsspill. På hjemmebane skal vi være gode og folk skal hate å komme hit. Men vi må fortsatt vinne flere kamper, sier Sogndal-trener Harald Aabrekk til TV 2.

Slik beskriver Sogndal-treneren venstrebeinet til matchvinneren:

- Hopen kan leve lenge av det venstrebeinet, sier han.

- For gode Brann-trener Rune Skarsfjord mener laget hans tapte fortjent.

- Sogndal spiller en kjempekamp og vinner helt fortjent. Vi var rett og slett ikke gode nok og det er umulig å vite hvordan cupkampen tidligere i uka påvirket oss. Hopen er en god spiller, med en fin venstrefot, sier Brann-trener Rune Skarsfjord.

Det er ikke mange i Tippeligaen som skyter fra cornerflagget, men Hopen viste at det ikke var tilfeldig at han traff mellom stengene.

19-åringen var nemlig nær ved å lykkes med det samme tidligere i kampen. 11 minutter var spilt da Brann-forsvarer Zsolt Korcsmar reddet forsvaret fra Hopen på streken.

Uten Ojo Brann kom til Sogndal uten toppscorer Kim Ojo, og det skulle vise seg å bli tøft å trenge gjennom Sogndal-forsvaret uten spissen.

Sogndal-spillerne kjempet hardt på Fosshaugane Campus og tok tre fortjente poeng.