TIL ENGELSK KLINIKK: Ørjan Hopen (19) sto fram som spilleavhengig i høst. Nå skal Sogndal-spilleren tilbringe 26 dager på en engelsk klinikk for å få hjelp med problemene.
Foto: Erlend Aas / Scanpix
TIL ENGELSK KLINIKK: Ørjan Hopen (19) sto fram som spilleavhengig i høst. Nå skal Sogndal-spilleren tilbringe 26 dager på en engelsk klinikk for å få hjelp med problemene. Foto: Erlend Aas / ScanpixVis mer

Hopen skal få hjelp på engelsk klinikk

Sto frem som spilleavhengig i høst.

Ørjan Hopen (19) sto fram som spilleavhengig i høst. Nå skal Sogndal-spilleren tilbringe 26 dager på en engelsk klinikk for å få hjelp med problemene.

Hopen reiser til England 9. januar og skal få hjelp på The Sporting Chance Clinic utenfor London, skriver VG. Det er den samme klinikken som hjalp Claus Lundekvam med rusproblemer for halvannet år siden.

- Jeg er utrolig glad for dette, det er en kjempelettelse. Vi dro over, Claus og jeg, 21. desember for å se på forholdene. Så jeg gleder meg til å reise over i januar og bli der en stund, sier Hopen til VG.

Hopen fortalte om spilleavhengigheten sin i VG 30. november.

- Det ble en kjempelettelse å fortelle alt. Skuldrene ble lettere, og jeg har fått tilbake litt av livsgnisten. Det kanskje mest fantastiske er at jeg slipper å lyve, sier Hopen.

(NTB)