Hopp-Norge: - Kjempetøft

- Det berører oss daglig, sier sportssjef Clas Brede Bråthen om Bjørn Einar Romørens kamp.

TØFT: Bjørn Einar Romøren var på gallamiddag på slottet onsdag. Nå er han tilbake i Tyskland og behandling i Heidelberg. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet
TØFT: Bjørn Einar Romøren var på gallamiddag på slottet onsdag. Nå er han tilbake i Tyskland og behandling i Heidelberg. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HOLMENKOLLEN (Dagbladet): Den tidligere storhopperen Bjørn Einar Romøren (38) kjemper sitt livs kamp mot kreften. Sykdommen ble oppdaget i vår og formen går i bølgedaler.

Det som er med på å skape flotte øyeblikk midt i den tøffe kampen, er det som skjedde onsdag kveld. Sammen med Maren Lundby representerte han Hopp-Norge da slottet inviterte til gallamiddag for Slovenias president, Borut Pahor.

Den bunnløse kjærligheten kong Harald viste for hoppsporten, gjorde Romøren glad. Faren - daværende prins Olav - hoppet selv 33 meter i Holmenkollen i 1922, og hoppinteressen har gått i kongelig arv.

Romøren var på lynvisitt i Norge i forbindelse med gallamiddagen, også fordi i president Borut Pahors Slovenia er folk gale etter skihopping. Dagbladet omtalte gallamiddagen i går. Men nå er Romøren tilbake til behandling i tyske Heidelberg.

- Det er en knalltøff runde Bjørn Einar går gjennom. Ingen som kjenner ham - og vet hva slags person han er - gjør noe annet enn å krysse alt de har for at dette skal gå bra, sier hoppernes sportssjef, Clas Brede Bråthen, til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer