Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hoppet på seg skrekkfjes. Kopierte humor fra NRK-profil

- You should have seen the other guy.

FRA SYKESENGA:  Den østerrikske hopperen Thomas Diethart har fått knallhard medfart, men nøler ikke med å dele tingenes tilstand på sosiale medier.
FRA SYKESENGA: Den østerrikske hopperen Thomas Diethart har fått knallhard medfart, men nøler ikke med å dele tingenes tilstand på sosiale medier. Vis mer

(Dagbladet): Hopperen Thomas Diethart (24) falt lørdag stygt under prøveomgangen i et kontinentalcuprenn i Brotterode i Tyskland. Den østerrikske hoppukevinneren fra 2014 tippet over på sida etter kulen, mistet kontrollen - og slo seg kraftig i fallet.

Det viser et bilde han har lagt ut på sosiale medier mandag. Diethart har pådratt seg et skrekkansikt med masse blåmerker. Bildet er ledsaget av teksten:

- You should have seen the other guy.

Denne setningen er ikke skrevet uten humor. Da tidligere skihopper - nå NRK-ekspert - Anders Jacobsen falt på trening under Sotsji-OL i 2014, pådro han seg et blått øye.

Hadde du møtt Jacobsen tilfeldig på gata, kunne du lett koblet ham til et slagsmål. Dette poenget dro også den nåværende NRK-profilen Jacobsen i et intervju på sletta etterpå.

- You can see I have a blue eye. You should have seen the other guy, sa Jacobsen og gliste inn i kamera. Du kan se en link til intervjuet her.

Intervjueren var ikke helt med på notene, selv om sitatet ikke er av ny dato. Men Jacobsen knegget godt. Og Diethart husker i alle fall glimt-i-øyet-kommentaren, som han gjentar i dag.

Diethart ble fraktet til sykehus i helikopter. Men bortsett fra at han er kraftig forslått, skal han ikke ha pådtratt seg noen brudd. Vanskelige vindforhold er noe av årsaken til fallet.

Du kan se en link til fallet her.

Bartlomiej Klusek fra Polen vant rennet lørdag. Joacim Bjøreng ble beste nordmann på 9. plass.

FORSLÅTT:  Slik så Anders Jacobsen ut etter fallet på trening under OL i Sotsji i 2014. Nordmannen hadde tydelige blåmerker. Foto: NTB Scanpix
FORSLÅTT: Slik så Anders Jacobsen ut etter fallet på trening under OL i Sotsji i 2014. Nordmannen hadde tydelige blåmerker. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media