Hoppgutta fikk klarsignal for kombinert-NM

Utfordrer Moan, Tande og co i NM.

Anders Jacobsen og co. har fått klarsignal til å hoppe i årets lag-NM i kombinert i Granåsen lørdag, etter at Jacobsen tidligere i måneden avslørte at han og hoppkollegaene planla å yppe seg blant kombinerteliten.  

- Jeg tror ikke langrennsformen er spesielt bra. Jeg er litt forkjølet, men skal gjøre mitt beste, sier Jacobsen til Ringerikes Blad.

Hønefoss-hopperen har med seg Roar Ljøkelsøy og Lars Bystøl på sitt mikslag. Det andre laget består av Morten Solem, Anders Bardal og Henning Stensrud.

Mikslagene blir imidlertid fjernet fra resultatlista for NM ettersom lagene som stiller må inneholde løpere fra samme krets.

(NTB)

GLADGUTTER: Anders Jacobsen og Anders Bardal og var i perlehumør etter lagseieren i Planica tidligere i måneden. Nå venter en ny lagkonkurranse: NM i kombinert for lag i Granåsen. Foto: EPA/Scanpix
GLADGUTTER: Anders Jacobsen og Anders Bardal og var i perlehumør etter lagseieren i Planica tidligere i måneden. Nå venter en ny lagkonkurranse: NM i kombinert for lag i Granåsen. Foto: EPA/Scanpix Vis mer