Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hopping i Kuusamo i fare for å blåse bort

Vind i opp mot ti meter i sekundet.

UTSATT. Hoppbakken i Kuusamo er utsatt for vind. Dette bildet er fra et tidligere renn, som ble avlyst for samme forhold som bakken er utsatt for denne helga. Foto: NTB/ SCANPIX
UTSATT. Hoppbakken i Kuusamo er utsatt for vind. Dette bildet er fra et tidligere renn, som ble avlyst for samme forhold som bakken er utsatt for denne helga. Foto: NTB/ SCANPIX Vis mer

Det er høyst tvilsomt om det blir noe verdenscuphopping i Kuusamo fredag. Kombinertutøvernes hopping er allerede avlyst.

Torsdag ble alt av hopping avlyst for både hopperne og kombinertutøverne. Fredag morgen og formiddag var det fortsatt frisk bris på stadion i Ruka.

Ifølge værmeldingstjenestene blåste det opp mot 10 meter i sekundet, og det er for mye til at det blir sendt ut noen hoppere.

Det er meldt om at vinden løyer ned mot 6 meter i sekundet fredag kveld, men også det er for mye til at det normalt blir arrangert hopprenn.

Ifølge oppsatt tidsplan er det prøveomgang hopp klokken 14.30 norsk tid. Deretter er det oppsatt kvalifisering før rennet starter 17.00.

Kombinertutøvernes treningshopping og kvalifisering fredag ble avlyst kl. 11 norsk tid. Det betyr at de er avhengig av å gå gjennomført trening og kvalifisering lørdag morgen og formiddag for at det skal bli noe verdenscuprenn senere lørdag.

Det er meldt om en god del vind gjennom hele helgen i Kuusamo.
(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media