Hoppkometens bråkjekke uttalelse får stjernene til å smile

- Hvordan kan han si dette?

STJERNESKUDD:  Phillip Sjøen på pressetreff med hopperne denne uka.
STJERNESKUDD: Phillip Sjøen på pressetreff med hopperne denne uka. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Han har drevet med karate og kickboksing. Nå vil Phillip Sjøen (18) slå fra seg i hoppbakken. Og uttalelser om trening får de etablerte stjernene til å smile.

- Jeg er den som trener mest! Hopptalentet Phillip Sjøen har gjentatt uttalelsen i hele høst. Det samme gjorde han på et kickoff for hopperne hos sponsoren RiksTV i Oslo denne uka. - Han vet ikke hvor mye jeg trener, svarer Anders Bardal. - På hvilket grunnlag kan ha si dette? - Det lurer jeg også på, sier Norges beste hopper de siste åra, men skynder seg å legge til: - Vi trenger en type som ham. Han er tøff i uttalelsene.

Anders Jacobsen sier:

- Dette må han gjerne si. Det kan godt hende han gjør det. Jeg har ikke sett treningsdagboka hans. Men jeg tror ikke han har sett min heller.   Kneskade For dem som ikke har fått med seg Phillip Sjøen, kan vi opplyse om følgende:

De siste tre åra har han vært plaget med knærne. Nå er han frisk og rask, og i sommer vant han to renn i Sommer Grand Prix på plast. Resultatene vekker oppsikt. Hoppledelsen håper at dette er talentet som skal skinne i dønningene av Bardal og Jacobsen. - Så hvor mye trener du, egentlig? - Jeg trener mest, basert på antall treningstimer. Da jeg gikk i 8. klasse, trente jeg rundt ett tusen timer i året. Nå er jeg oppe i litt mer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer