MISTET STORE VERDIER: Landslagstrener Alexander Stöckl sier at tyveriet i Polen ikke vil påvirke hopperne i forbindelse med kveldens verdenscuprenn. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
MISTET STORE VERDIER: Landslagstrener Alexander Stöckl sier at tyveriet i Polen ikke vil påvirke hopperne i forbindelse med kveldens verdenscuprenn. Foto: Terje Bendiksby / NTB ScanpixVis mer

Hopplandslaget rundstjålet i Polen

- Skal sove med laptopen under puta i natt.

(Dagbladet): Det norske hopplandslaget ble rundstjålet på hotellet sitt i Wisla i Polen i natt.

En Macbook, en Ipad, en mobiltelefon og store penger kontanter var noe av det som ble borte fra det norske lagets hotell.

Store verdier
Landslagstrener Alexander Stöckl sier til Dagbladet at verdier for 6-7000 Euro, altså minst 40 000 kroner ble borte.

- Det var ingen av hopperne som mistet noe, men både assistenttrener Magnus Brevig og fysioterapeuten vår ble frastjålet gjenstander. I tillegg forsvant mye av reisepengene våre, sier Stöckl til Dagbladet.

Det norske laget har politianmeldt forholdet, og både arrangøren av dagens verdenscuprenn i Wisla, og Det internasjonale skiforbundet tar saken svært alvorlig.

Organisert
- Det som sies her nede var at det var en gjeng som gikk rundt på flere av hotellene de ulike landslagene bor på. Også det østerrikske og det tsjekkiske laget har blitt frastjålet gjenstander. Hele seansen virker organisert, og alt var over i i løpet av to-tre timer, sier Stöckl til Dagbladet.

Den norske suksesstreneren understreker uansett at dette ikke vil få noen betydning for kveldens verdenscuprenn.

- Det er bare litt surr å organisere alt, ellers er det ikke noe problem. Vi skal ikke hoppe dårligere av dette, sier han til Dagbladet, og legger til:

- I natt skal jeg sove med laptopen min under puta.

Kveldens flomlysrenn går på NRK2 fra kl. 20.45.