Hoppløst!

OBERSTDORF (Dagbladet): - Dette er bare trist, sier hoppukedebutant Anders Bardal (19) til Dagbladet etter gårsdagens kollektive fiasko i Schattenbergbakken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Før kvalifiseringen regnet hoppledelsen med fire nordmenn i dagens hoppukestart. I stedet blir det bare én for første gang i Hoppukas 50-årige historie: 64 kg lette og 185 cm høye Bardal fra Steinkjer.

Samtlige fem nordmenn var i ubalanse på hoppet da det gjalt som mest i går ettermiddag. Bardal var den eneste som greide å ta seg inn såpass at han får hoppe også i dag. Tommy Ingebrigtsen, Roar Ljøkelsøy, Olav Magne Dønnem og Henning Stensrud må nøye seg med å være tilskuere.

- Det er synd med en slik start for laget. Selv om det er ekstra press å være eneste norske deltaker, skal jeg ikke gjøre noe ekstra i rennet i dag. Nå gjelder det å beholde roen og få tingene til å stemme, sier Anders Bardal.

- Ikke knust

Sportssjef Hroar Stjernen trodde nesten ikke sine egne øyne da den ene nordmannen etter den andre sviktet og falt ut av startlista til dagens renn.

- Etter en slik innsats vet jeg nesten ikke hva jeg skal si. Ingen av løperne taklet forholdene. Overgangen fra minus 20 på Rena til plussgrader og regnvær i Oberstdorf ble for stor for alle. Vi er veldig skuffet, men ikke knust, sier Stjernen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer