Marius Lindvik (19) spås en stor karriere

Hoppsjefen hyller stortalentet: - Kan bli den neste store

Clas Brede Bråthen skulle gjerne ventet med OL-uttaket.

TALENT: Marius Lindvik (19) leverte flere gode hopp i Zakopane i helga og kan gå en stor fremtid i møte. Hoppsjef Clas Brede Bråthen tror hopperen kan bli den neste store for det norske landslaget. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
TALENT: Marius Lindvik (19) leverte flere gode hopp i Zakopane i helga og kan gå en stor fremtid i møte. Hoppsjef Clas Brede Bråthen tror hopperen kan bli den neste store for det norske landslaget. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Søndag morgen ble den norske OL-troppen komplett, og som ventet er det Anders Fannemel, Johann André Forfang, Robert Johansson, Andreas Stjernen og Daniel-André Tande som utgjør den norske hopptroppen.

Mens mange andre idretter for lengst hadde meldt inn sine utøvere til Olympiatoppen, hadde hoppledelsen fått frist til søndag med å ferdigstille sitt uttak.

Hoppsjef Clas Brede Bråthen skulle likevel gjerne hatt mer tid til å vurdere hopperne.

- Hvis det hadde vært opp til oss å bestemme, så hadde vi ventet med å ta ut laget. Da hadde vi hatt mer å bedømme ut ifra. Da vi tok ut laget vurderte vi ut ifra det vi hadde sett så langt, sier han.

- Den neste store

For det er en utelatt hopper som for alvor kunne vært med å utfordre de OL-klare utøverne.

Marius Lindvik er det kanskje største talentet i norsk hoppsport for øyeblikket, og gjennom helga i Zakopane har 19-åringen levert flere sterke hopp. Derfor skal muligens flere på hopplandslaget være glad for at uttaket ble gjort før søndagens renn.

Der hoppet unggutten lengst i førsteomgangen, og endte til slutt på 8. plass som nest beste nordmann.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer