Hoppskandale: - Unnskyld

Skapte storbråk under helgas VM i skiflyging. Nå legger han seg flat og ber om godt vær.

ANGRER: Timi Zajc fra Slovenia. Foto: NTB
ANGRER: Timi Zajc fra Slovenia. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det hører til sjeldenhetene at en landslagstrener i hopp går av midt i sesongen. Enda mindre at han går på dagen. Og i alle fall ikke under et VM i skiflyging.

Men nettopp dette skjedde i Planica lørdag. Slovenias trener, Gorazd Bertoncelj (44), var ferdig etter bråket med en av sine egne hoppere, Timi Zajc (20).

Fredag la Zajc ut et knusende innlegg på Instagram (under) der han slaktet treneren og gjorde ham ansvarlig for slovenernes dårlige resultater denne sesongen. Han hadde selv en elendig dag i bakken. Zajc lå på 27. plass etter to av fire hopp i skiflygings-VM og var mer enn misfornøyd.

Da startet rabalderet.

- Dessverre falt alt i grus i dag, skrev han.

- Jeg har trent i hele sommer for å fly mot den bakerste streken. Jeg tror treneren må ta mye av ansvaret her, erklærte Zajc.

- Jeg vil at hovedtreneren skal ta ansvaret for de dårlige resultatene til de slovenske hopperne. Vi ønsker alle medalje. Men sånn som det har blitt de to siste åra, har prestasjonene mine falt. Jeg kan bare si takk og farvel.

Overfor sine 24 500 Instagram-følgere gjorde Zajc det klart at han ikke lenger ville hoppe under trener Gorazd Bertoncelj. Dette til tross for at det gjensto to omganger av VM.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer