Hoppsportens sjokkbrødre: - Vi snakker ikke så mye med hverandre

Dobbelt Prevc i Sapporo.

TIL TOPPS:  Domen Prevc (til venstre) og Peter Prevc (i midten) kom på de to første plassene i verdenscuprennet i Sapporo i dag. Her fra den internasjonale pressekonferansen etterpå. FOTO: TORE ULRIK BRATLAND
TIL TOPPS: Domen Prevc (til venstre) og Peter Prevc (i midten) kom på de to første plassene i verdenscuprennet i Sapporo i dag. Her fra den internasjonale pressekonferansen etterpå. FOTO: TORE ULRIK BRATLAND Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SAPPORO (Dagbladet): Hopperne fra Slovenia sørget for storeslem da de tok de tre første plassene i verdenscuprennet i Sapporo i dag. Peter Prevc (23) vant foran lillebroren Domen Prevc (16), mens Robert Kranjec ble nummer tre.

Les også: Forfang mystisk matforgiftet

Dette er andre gang at brødrene Prevc står sammen på pallen i verdenscupen. De er også de første brødrene i historien som gjør dette.

På den internasjonale pressekonferansen i Japan etter rennet spurte Dagbladet hvordan det er å være brødre og konkurrenter. Hva snakker de om før, under og etterpå?

Bruker kroppsspråk - Jeg vet ikke helt hva jeg skal svare. Vi er brødre, men det betyr ikke at vi snakker så mye med hverandre. Vi bruker kroppsspråket. Og det er det. Ut fra det perspektivet er det ganske kjølig, sier Domen.

- I konkurranse, eller i bakken, er han en hvilken som helst annen. Men utenfor hoppbakken kan jeg kommentere oppførselen hans. Han er ofte forvirret når han kommer til en ny plass, svarer Peter.

Første gang de sto på pallen sammen var i sveitsiske Engelberg før jul. Også den gangen var rekkefølgen den samme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer