Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hoppuke-helt i bråk med eks-kjæresten

Spydigheter på Facebook.

EKS-KJÆRESTER:  Sven Hannawald og Alena Gerber flyttet fra hverandre i fjor. Foto: NTB Scanpix
EKS-KJÆRESTER: Sven Hannawald og Alena Gerber flyttet fra hverandre i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

OBERSTDORF (Dagbladet): Hvert år under Hoppuka trekkes navnet til Sven Hannawald fram for hva det er verdt i tyske aviser. Årsaken er at 41-åringen er den eneste som har vunnet alle fire rennene i Hoppuka. Det skjedde i 2001/2002. Og da har du åpenbart talerett.

Hannawald la opp i 2005. Men like interessant som analysene i hoppbakken, er - for enkelte tyske aviser - privatlivet hans.

I 2014 gjorde han det slutt med modellen Alena Gerber (26). Nå har han flyttet sammen med Melissa Thiem (26), en tidligere Wolfsburg-spiller som har lagt opp.

Derfor falt det ikke i god jord da Hannawald oppdaget et bilde på Facebook som eks-kjæresten hadde lagt ut, skriver storavisa Bild Zeitung.

Cookie På bildet lager hun cookie - en slags småkake - og gir inntrykk av at bildet er ferskt. Sannheten er at bildet er gammelt, fra tida da Hannawald og Gerber bodde sammen i München.

Under bildet på Facebook skriver Hannawald blant annet:

- Har jeg gått glipp av noe? Jeg trodde jeg fikk tilbake nøklene til leiligheten for ett år siden. Disse kakene er definitivt gamle.

Til tyske pressefolk i hoppukebyen Oberstdorf har Hannawald fortalt at han syntes det var unødvendig å legge ut bildet fra leiligheten, og presentere det som nytt. Dette fordi en ny kvinne nå bor der, og at dette var respektløst overfor henne.

Men på Facebook får han pepper.

«Hjerteløst» og «ufint» er de høfligste kommentarene. Andre igjen angriper hans nye kjæreste.

- Gale? Dette får Hannawald til å ta til motmæle:

- Er dere gale?

Overfor Bild utdyper han at han hater løgner. Og sikter til bildet eks-kjæresten la ut.

Blidere Litt blidere var Hannawald på Facebook i går. Severin Freunds seier i det første hoppukerennet har satt fyr på Tyskland.

- Herlig stemning og herlig hopp, skrev den tidligere storhopperen.

Hoppuka fortsetter med Nyttårshopprennet i Garmisch-Partenkirchen. Ingen tyskere har vunnet sammenlagt siden Hannawald for snart 14 år siden. Nå øyner Europas mektigste nasjon noe stort med Freund i spissen.

HOPPUKE-HELT:  Sven Hannawald fra glansdagene i 2002. Foto: NTB Scanpix
HOPPUKE-HELT: Sven Hannawald fra glansdagene i 2002. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media