Hoppuke-helten:
- Pappa var på gråten

Etter eventyrdagen i Garmisch-Partenkirchen gikk Marius Lindvik (21) til sengs med de synlige bevisene på at han vant selveste nyttårshopprennet.

Garmisch-Partenkirchen, Tyskland 20200101. 
Marius Lindvik ligger på senga. På nattbordet nyter han synet av skiløper-statuen og krystallkula som beviser at han er vinner av Nyttårshopprennet i Garmisch-Partenkirchen. Romkompis Daiel-André Tande har makent sett fra sieren i 2017.
Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
Garmisch-Partenkirchen, Tyskland 20200101. Marius Lindvik ligger på senga. På nattbordet nyter han synet av skiløper-statuen og krystallkula som beviser at han er vinner av Nyttårshopprennet i Garmisch-Partenkirchen. Romkompis Daiel-André Tande har makent sett fra sieren i 2017. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Smilet er fortsatt bredt hos hoppukedebutanten fra Sørum når NTB møter han på hotellrommet rett etter klokken 19 onsdag. Tre timer er gått siden jubelscenene på sletta i Olympiabakken i Garmisch-Partenkirchen.

– Jeg tror ikke jeg skjønner dette helt ennå, men det begynner sakte å gå opp for meg, sier Lindvik og smiler til NTB fra sengekanten.

Ved siden av seg har han trofeet og trestatuen som tilfaller vinneren av hoppsirkusets mest prestisjetunge enkeltrenn. Begge synlige bevis på seieren enhver hopper drømmer om å ta, men de fleste aldri får oppleve å feire.

– Dette er noe jeg har drømt om siden jeg startet med hopping. Jeg husker fra barndommen at jeg så nyttårshopprennet, og i dag vinner jeg faktisk det rennet. Det er helt utrolig, sier Lindvik.

Det er ingen underdrivelse å si at stemningen er god på rommet romerikingen deler med Daniel-André Tande. Romkameraten vet akkurat hvilke følelser Lindvik kjenner på. Tande vant nyttårshopprennet i 2017.

Sjekket bakkekontakten

Underveis i fotoseansen dukker servicemann og tidligere storhopper Kenneth Gangnes opp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer