Hør bandet som lager egen Gamst-musikk

Supportere startet band.

(Dagbladet.no:) I løpet av drøye to sesonger i Blackburn har Morten Gamst Pedersen blitt en av klubbens største stjerner.

Silkemyke innlegg, fantastiske scoringer og god arbeidsmoral har gjort ham til en helt på Ewood Park.

Nå har han også fått et band oppkalt etter seg, MGP4Mayor.

- Jeg har hørt om bandet. Det er jo litt morsomt, sier Gamsten til Dagbladet.no.

Og låtene, de handler selvfølgelig om nordmannen: «Gamst Everlasting», «Gamstology» og «Ride With Gamst».

- Fantastisk spiller

Finnmarkingen ble først oppmerksom på bandet da han leste om gutta i Nordlys, men han har ikke hørt noen av låtene ennå.

- Jeg har ikke kommet så langt. Jeg har vært litt for opptatt med fotballen i det siste, sier Mayor Gamst.

POPSTJERNER: Kristofer Hæstad, Raymond Kvisvik, Morten Gamst Pedersen, Freddy dos Santos og Øyvind Svenning opptrådde i sommer som boybandet The Players. Foto: SCANPIX
POPSTJERNER: Kristofer Hæstad, Raymond Kvisvik, Morten Gamst Pedersen, Freddy dos Santos og Øyvind Svenning opptrådde i sommer som boybandet The Players. Foto: SCANPIX Vis mer

Jon Bourne i MGP4Mayor forteller at de ikke har vært i kontakt med fotballhelten ennå, men at de håper han vil høre på låtene deres.

- Vi synes han er en fantastisk fotballspiller. Han scoret noen utrolige mål for Blackburn forrige sesong og han er en tvers gjennom hyggelig gutt, sier Bourne til Dagbladet.no.

Bandet ble startet som resultat av et veddemål i skolegården. En kamerat av Bourne og Chris Hackney utfordret dem til å lage musikk, og de svarte med hyllestbandet til Gamst Pedersen.

Kan sikre avansement

I morgen tidlig reiser Gamst og resten av Blackburn til Nederland for å spille mot Feyenoord i UEFA-cupen. Engelskmennene har et strålende utgangspunkt, og topper gruppa med seks poeng på to kamper.

- Det blir ingen enkel kamp på torsdag, for Feyenoord må prestere. Men vi har fått en god start og håper på poeng, sier Gamst Pedersen.

Med ett poeng vil Blackburn være sikret avansement.

- Det har gått litt opp og ned i serien, så det er godt å ha flyt i Europa. Kanskje det kan løfte oss i Premier League også.

Hør bandet som lager egen Gamst-musikk
HYLLER HELTEN: Gutta har laget flere låter om Morten Gamst Pedersen.
MGP4MAYOR: Jon Bourne og Chris Hackney startet bandet etter et veddemål.