- Høres logisk ut

Thomas Hansvoll (28) har brukket nese, kjeve, fingrer og tenner, men han har aldri skadd hodet. Proffbokseren mener uansett at boksing ikke er en sunn idrett.

- Boksing er ikke sunt. Det er en tøff og hard sport, men det er ikke så skadelig som folk vil ha det til, sier Thomas Hansvoll til Dagbladet. Hansvoll har aldri tapt en kamp på knockout. Han har derimot fått noen slag i trynet i løpet av sin 18 år lange karriere som bokser.

Han bokser i snitt fire proffkamper i året, men har aldri skadd hodet - ikke engang en liten hjernerystelse har han pådratt seg. Men 28-åringen har sett mange boksere gå i bakken, og han synes det høres fornuftig ut at det finnes et hodeskadegen.

- Det høres logisk ut. Noen boksere får utrolig mye juling og merker ingenting etterpå. Mens andre blir merket selv om det har gått ganske rolig for seg, sier Hansvoll. Han er uansett skeptisk til å la seg teste.

- Jeg har aldri følt meg svekket på noen måte, så jeg ville nok ha snakket med lege og kanskje psykolog først, sier han og ler.