Horn frykter han blir Vikings nye Myhre

Møter klubbledelsen i dag.

ANGRER: Vikings Jørgen Horn håper han får fortsette i klubben etter at han havnet på glattcelle natt til fredag. Foto: Trond Reidar Teigen / Scanpix
ANGRER: Vikings Jørgen Horn håper han får fortsette i klubben etter at han havnet på glattcelle natt til fredag. Foto: Trond Reidar Teigen / ScanpixVis mer

|||(Dagbladet): Natt til fredag havnet Viking-stopper Jørgen Horn på glattcelle i Stavanger. Han fortalte selv at han ikke rakk fredagens trening, og ble suspendert av klubben.

Kl. 15 i dag skal han i møte med Viking-ledelsen om saken, skriver Stavanger Aftenblad.

Så hva som skjedde Myhre Og 23-åringen frykter det verste, at han skal dele skjebne med Thomas Myhre. Veterankeeperen ble løst fra kontrakten i etterkant av sin mye omtalte bytur under en treningsleir i Marbella.

Horn bekrefter at han frykter at også han må slutte hos de mørkeblå.

- Selvfølgelig er jeg redd for at det kan skje, med tanke på hva som hendte med Thomas Myhre i vinter. Uansett vil jeg akseptere de konsekvensene byturen vil få, sier Horn til lokalavisa.

Søndag fortalte den tidligere VIF-spilleren at han var på byen i forbindelse med fadderuken torsdag kveld, før han ble tauet inn av politiet seinere på natta.

Flere detaljer ønsker han ikke å gå ut med.

- Jeg vil ikke kommentere noe ut over det jeg har sagt, selv om jeg er klar over at det gjerne fører til ytterligere spekulasjoner. Vi får heller sa hva som kommer ut av møtet tirsdag og hva som eventuelt skal sies i etterkant, sier Horn til Aftenbladet.

Får ikke gjort om på noe I går spilte han for Viking 2, som vant 11-1 mot Eider. Horn scoret ett mål i 3. divisjonskampen.

- Jeg skulle selvfølgelig vært de siste dagene foruten og spilt seriekampen mot Start søndag, men jeg får ikke gjort om på det som allerede er skjedd. Derfor er jeg også beredt på å ta de konsekvensene som måtte komme, sier Horn til lokalavisa etter kampen.

LØST FRA KONTRAKTEN: Thomas Myhre sluttet i Viking i vinter. KIL-keeperen fortalte seinere at han ble dopet ned og svindlet under en bytur. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
LØST FRA KONTRAKTEN: Thomas Myhre sluttet i Viking i vinter. KIL-keeperen fortalte seinere at han ble dopet ned og svindlet under en bytur. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer