Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Horneland har hatt møte med RBK-ledelsen

Eirik Horneland er under press, men opplyser at han sitter trygt fram til neste kamp.

INNKALTE SEG SELV: Rosenborgs trener Eirik Horneland har hatt møte med styreleder Ivar Koteng.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
INNKALTE SEG SELV: Rosenborgs trener Eirik Horneland har hatt møte med styreleder Ivar Koteng. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer

Til Adresseavisen forteller Horneland at han innkalte seg selv til et møte med Rosenborgs styreleder Ivar Koteng søndag – dagen etter 0-1-tapet mot Molde.

Rosenborg står med ett poeng fra to seriekamper, og torsdag venter serieleder Glimt i det som kan bli en meget tøff kamp.

OVERRASKET: FK Haugesund-spiller Niklas Sandberg tror ikke det han hører i intervjuet med Eurosport. Video: Dplay / Rødt Kort Vis mer

– Jeg har ansvaret for at Rosenborg leverer gode sportslige prestasjoner, og når de ikke kommer, må jeg selge mine tanker og ideer videre til Ivar om hvor veien går videre og hva vi må gjøre for å komme oss videre. Det har jeg gjort både til styre og administrasjon, sier Horneland.

Han bekrefter samtidig at han leder laget mot Glimt torsdag. Men Rosenborg har ikke god tid til å snu den svake trenden.

– Vi er inne i en god prosess for å se hvordan Rosenborg skal bli sterkere hurtigst mulig, sier treneren.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!