Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Horner var hos kona

Slik forklares dopinguteblivelsen.

FEIRET MED KONA: Vuelta-vinner Chris Horner, her ved siden av andremann i rittet, Vincenzo Nibali, skapte støy i morges da antidopingjegere på jobb for USADA ikke fant syklisten på noen av Radioshacks hoteller i Madrid.Foto:  AFP PHOTO/ JAIME REINA / NTB Scanpix
FEIRET MED KONA: Vuelta-vinner Chris Horner, her ved siden av andremann i rittet, Vincenzo Nibali, skapte støy i morges da antidopingjegere på jobb for USADA ikke fant syklisten på noen av Radioshacks hoteller i Madrid.Foto: AFP PHOTO/ JAIME REINA / NTB Scanpix Vis mer

Chris Horner skulle ha vært dopingtestet av spanske antidopingjegere mandag, men de lette etter amerikaneren på feil hotell.

Dermed fikk ikke den eldste Grand Tour-vinneren i historien avlagt noen dopingprøve mandag, dagen etter at han skrev sykkelhistorie. Han ble ikke bare den eldste Grand Tour-vinneren med sine vel 41 år, men han ble også den første amerikaneren til å vinne Vuelta a España.

- Dopingjegerne kom til det hotellet laget brukte, men Horner var ikke her. Han hadde flyttet til det hotellet der kona hans bodde, sier en pressetalsmann for RadioShack-laget som en forklaring.

- Dette er oppgitt i det skjemaet vi har sendt inn som forteller hvor den enkelte rytter befinner seg. Dopingjegerne dukket rett og slett opp på feil hotell. De spanske antidopingjegerne, som jobbet på vegne at Det amerikanske antidopingbyrået, hadde misforstått. De hadde ikke fått med seg at Horner hadde byttet hotell, legger pressetalsmannen til.

Det er ikke kjent om det kommer til å få konsekvenser for Horner at dopingjegerne ikke fant ham på lagets hotell mandag, men dersom han har oppgitt i skjemaet sitt at han skulle flytte til et annet hotellet, det hotellet kona bodde, er det lite som tyder på at 41-åringen har gjort noe galt.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling