Horrem og Pettersen imponerte

Lykkes på hjemmebane i Stavanger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det norske paret Iver Horrem og Bård Inge Pettersen er videre til fredagens spill i Grand Slam-turneringen i sandvolleyball i Vågen i Stavanger etter at de vant to kamper torsdag.

I den første runden ble det seier 2-0 (21-17, 21-16) mot spanjolene Bosma/Ortiz. Det spanske paret er ranket som nummer 23 i turneringen, mens nordmennene er ranket som nummer 10.

I den andre runden senere på dagen torsdag ventet tyskerne Dieckmann/Scheuerpflug. Horrem og Pettersen imponerte og vant 2-0 (21-17, 21-11). Dermed er de klare for tredje runde i turneringen fredag.

Iver Horrem er storfornøyd med sin nye spillepartner.

- Bård-Inge er ny og vi visste med sikkerhet at han kom til å få 80 prosent av alle servene, en oppgave som han løste bra. Det var tøft psykologisk, men vi gjorde få feil. Vi skal være et fysisk lag og det viste vi torsdag. Horrem er også fornøyd med makkerens blokk som han betegner som ekstremt bra.

Vegard Høidalen og hans nye makker Terje Øvergård fikk en tøff start i sanden torsdag. På hovedbanen tapte de 0-2 (9-21, 11-21) mot det brasilianske paret Ricardo/Emanuel.

I den andre kampen senere på dagen, som de måtte vinne, ble det derimot seier. Tyskerne Polte/Schöen kunne ikke stille til kamp fordi Schöen ble skadet i en kamp tidligere på dagen. Dermed er Høidalen og Øvergård også videre til fredagens spill i Stavanger.

(ANB)

I GODT SLAG: Horrem og Pettersen feide motstanderne av banen i dag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer