Hørt om sprinteren som ble doptatt og hevdet han bare skulle forstørre penis?

Ville dopingunnskyldninger.

PENISPROBLEMER:  Lashawn Merritt hevder han bare ville forstørre penis da han ble doptatt. Foto: NTB Scanpix
PENISPROBLEMER: Lashawn Merritt hevder han bare ville forstørre penis da han ble doptatt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet):  Blir en idrettsutøver tatt for doping - er det sjeldent kortene blir lagt på bordet umiddelbart. Det skal som regel gå gjennom sju faser av fornektelse, helst krydret med en mer eller mindre troverdig historie.

Og hvis det kommer en innrømmelse - er det stort sett aldri doping de har tatt - men noe som inneholder ulovlige midler.

Som du for eksempel finner i sørkoreansk bartekrem.

Bartekrem London Evening Standard omtaler i dag den absurde historien om Kang Soo-il  (27). Fotballspilleren skulle egentlig debutere  for det sørkoreanske landslaget nylig.

Helt til  han avla en positiv dopingprøve.

Soo-il hadde testet positivt på den forbudte steroidene metyltestosteron. 27-åringen avslo muligheten til å ta en B-prøve og godtok straffen på femten kamper.

Samtidig forklarte han at bakgrunnen for den positive testen var en krem han hadde fått i gave. Kremen, som skulle hjelpe ham å gro bart, gjorde i stedet at han ble dopingtatt.

Dermed glapp debuten.

- Jeg er lei meg og skuffet over meg selv. Jeg hadde ingen anelse om at en profesjonell fotballspiller skulle kunne vite dette helt av seg selv, sier han til Evening Standard. Men slapp av Soo-il.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.