Hørte jeg over to millioner i uka?

Rooney hentet fram dollargliset på dagens trening.

FULGTE MED: Sir Alex Ferguson observerer Wayne Rooney og Rio Ferdinand under dagens trening på Carrington. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS
HIGH FIVE: Michael Owen og Wayne Rooney under dagens trening. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS
I PERLEHUMØR: Wayne Rooney så ikke ut til å være preget av den massive pressedekningen av hans angivelige feide med sir Alex Ferguson. Foto: REUTERS/Phil Noble
I PERLEHUMØR: Wayne Rooney så ikke ut til å være preget av den massive pressedekningen av hans angivelige feide med sir Alex Ferguson. Foto:REUTERS/Phil Noble
ISFRONT?: Ifølge engelske aviser har ikke Rooney og Ferguson snakket sammen på en måned. Foto: (AP Photo/Jon Super)
KJEFT AV GARY?: Bortsett fra Liverpool er det lite Gary Neville forakter mer enn Manchester City. Derfor setter han nok liten pris på skriveriene om at Rooney kan være på vei til byrivalen. Foto: (AP Photo/Jon Super)
TRENTE SOM VANLIG: Wayne Rooney fleipet og snakket med lagkompisene under dagens treningsøkt på Carrington. Foto: (AP Photo/Jon Super)
I PERLEHUMØR: Wayne Rooney så ikke ut til å være preget av den massive pressedekningen av hans angivelige feide med sir Alex Ferguson. Foto: REUTERS/Phil Noble
I PERLEHUMØR: Wayne Rooney så ikke ut til å være preget av den massive pressedekningen av hans angivelige feide med sir Alex Ferguson. Foto: REUTERS/Phil Noble
TRENTE SOM NORMALT: Rooney deltok på trening som normalt foran morgendagens Champions League-møte med Bursaspor. Foto: REUTERS/Phil Noble
I PERLEHUMØR: Wayne Rooney så ikke ut til å være preget av den massive pressedekningen av hans angivelige feide med sir Alex Ferguson. Foto: (AP Photo/Jon Super)
TRENTE SOM VANLIG: Rooney måtte jage ballen i firkantøvelsen, her med Paul Scholes, Michael Owen og Ji-Sung Park. Foto: (AP Photo/Jon Super)

||| (Dagbladet): Enten det var ektefølt eller regissert:

Wayne Rooney smilte, lo og fleipet med lagkameratene da fotografene fikk slippe til den første delen av dagens Manchester United-trening, den siste før onsdagens Champions League-kamp mot Bursaspor.

Fotografene hadde nok et fjernt håp om å få det bildet - av Rooney og Ferguson i dialog - etter rapportene om at de to ikke har snakket sammen den siste måneden.

Det ønsket fikk de ikke oppfylt, men de fikk i hvert fall bilder som viser en tilsynelatende munter Rooney tross måltørke, formsvikt, managerisfront, ekteskapsproblemer og klassisk, ufyselig Manchester-høstvær.

Sir Alex Ferguson har droppet alt av pressekonferanser foran seriekamper den siste måneden, men klokka 15 i dag har han ikke noe valg. Spørsmålet er om United-manageren kommer til å gjøre som på lørdag - og nekte å svare på Rooney-relaterte spørsmål - eller om han bekrefter eller avkrefter at stjernespissen hans ønsker å forlate klubben.

I dag skriver en rekke engelske aviser at Manchester Citys er 24-åringens foretrukne valg om han forlater United, og i så fall kan han vente seg en ukelønn på godt over to millioner kroner. Manchester United skal på sin side ikke være villige til å strekke seg noe særlig lenger enn til halvannen million i uka.

Mot West Bromwich steg stemningen blant fansen da Rooney ble sendt i oppvarming, og det summet i forventning rundt Old Trafford da Ferguson kastet ham innpå 20 minutter før slutt - på venstre kant.

Hvordan supporterne kommer til å reagere i morgen blir interessant å se.

En spiller som Rio Ferdinand fikk for eksempel mye tyn fra tribunen da han drøyde med kontraktsforhandlingene for noen år siden, mens de samme supporterne ropte «Fergie. sign him up» da Carlos Tevez forgjeves ventet på kontraktsforslag.

Rooney stiller ikke til dagens pressekonferanse sammen med Ferguson. Det oppdraget har tilfalt John O'Shea - som fort kan vente seg noen Rooney-spørsmål om ikke manageren setter ned foten.