Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hoset-hattrick

Moldes Magne Hoseth briljerte da Lillestrøm ble slått 4-0 mandag.

- Min beste kamp i eliteserien, og min neste beste kamp i hele fotballkarrieren, sa Hoseth til NTB etter kampen. Han holder fortsatt europacupoppgjøret mot CSKA Moskva på Molde stadion i 1998 som sin beste kamp noensinne. Molde vant 4-0 også den gang, og Magne Hoseth fikk sitt gjennombrudd som fotballspiller med to scoringer.

Hoseth satt på benken nesten hele den første kampen i år mot Odd Grenland, og Molde-trener Gunder Bengtsson har fått mye pepper for den disposisjonen. Men Bengtsson er fortsatt ikke villig til å ta selvkritikk - selv om Hoseth var involvert i absolutt alt mot Lillestrøm:

1-0: Hoseth scoret etter innlegg fra Hulsker.

2-0: Hoseth scoret på straffe etter selv å ha blitt felt av Frode Kippe.

3-0: Hoseth scoret på straffe etter at Kippe felte Hulsker.

4-0: Hoseth ga et perfekt innlegg til Daniel Berg Hestad, som scoret.

Uten Rösler

Lillestrøm-trener Arne Erlandsen var utrolig skuffet over egne spillere, og spesielt med forsvarsarbeidet.

- Vi spilte hodeløst i forsvar. Jeg har ikke sett det verre på mange år, sa Erlandsen, som mente at det var elendig forsvarsarbeid hos Lillestrøm som ga store rom og gjorde spesielt Magne Hoseth god.

Om spillerne var preget av Uwe Röslers sykdom, mente Erlandsen det var umulig å svare på.

- Vi ønsker naturligvis Uwe lykke til og gir ham all den støtte vi kan i tiden som kommer. Men dette er livets gang. Vi kunne ha grepet muligheten til å vise at vi er et godt fotballag. I dag viste vi det motsatte, sa Erlandsen.

Også Molde-publikum ga Uwe Rösler sin støtte gjennom applaus før kampen startet.

Gode spisser

I Molde hadde frustrasjonen over en altfor defensiv spillestil hos hjemmelaget under Gunder Bengtsson begynt å bre om seg. I så måte var 4-0-seieren over Lillestrøm betimelig. Søndag storkoste hjemmepublikum seg.

Magne Hoseth og spisskollega Bernt Hulsker viste småfikse detaljer på løpende bånd. Men Hulsker var ikke fornøyd med uttellingen.

- Vi burde hatt dobbelt så mange mål, sa han etter kampen. Hulsker og Lillestrøms Kasey Wehrman var involvert i en uheldig episode på overtid, som endte med at begge fikk gult kort. Wehrman fikk sitt andre gule og måtte gå av banen.

- Skuespiller

- Hulsker er et skuespillertalent og lot som han ble nikket ned, sa Erlandsen - mens Hulsker på sin side ikke skjønte hvorfor han skulle bli belønnet med kort etter å ha blitt skallet ned.

Lillestrøm hadde sine muligheter til å lage mål, men avslutningene ble for dårlige. Nærmest var lagets bestemann, Magnus Powell, med et skudd i stolpen.

Magne Hoseth var banens desiderte profil, men også Bernt Hulsker, Daniel Berg Hestad og David Ljung gjorde en meget god kamp for Molde.

(NTB)

GLITTRET: Magne Hoset var kongen av Molde Stadion mot Lillestrøm i kveld. Her i duell med Indridi Sigurdsson.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media