Hoset klar for VIF

- På medisinsk test nå.

(Dagbladet.no): I dag ble det klart at Magne Hoset bytter arbeidsgiver, fra FC København til Vålerenga. Klubbene var allerde enige da Hoset kom til Oslo i dag, og i løpet av få timer var avtalen underskrevet.

- Vi er enige økonomisk, og Magne er på medisinsk test nå. Jeg regner med det går i orden, og da skriver han under på en fire og et halvt år lang kontrakt, sa agent Stig Lillejord til Dagbladet.no klokka fire i dag.

Den testen gikk greit, og Hoset er nå klar for Vålerenga.

- Jeg hadde en samtale med Siem på La Manga, og da var det gjensidig interesse. Men, etter det skjedde ingenting før Brann kom på banen nå i vår. Da tok jeg selv initiativ til kontakten med Vålerenga, fordi jeg helst ville hit om jeg skulle til Norge igjen, sier Hoset til vif.no.

- Etter det har det gått ekstremt fort, og jeg er veldig glad for at det endte med at jeg nå er Vålerenga-spiller.

Trener Kjetil Rekdal sier han er fornøyd med å få Hoset, som får drakt nummer 8.

- Han er ennå ung, og landslagsspiller. Samtidig ville han til oss, det er et meget godt utgangspunkt, sier Rekdal.

Hoset er spilleklar for Vålerenga til den siste kampen før ferien - hjemme mot Odd 4.juli.

ENIGE: Magne Hoset og agent Stig Lillejord, har i dag blitt enige med Vålerenga om Hosets personlige kontakt. Her på vei ut av bilen til Vålerenga-direktør Kjetil Siem. Scanpix
ENIGE: Magne Hoset og agent Stig Lillejord, har i dag blitt enige med Vålerenga om Hosets personlige kontakt. Her på vei ut av bilen til Vålerenga-direktør Kjetil Siem. Scanpix Vis mer