ÅPNER FOR KRISTIANSUND: Magne Hoseth har fått lite spilletid i Viking denne sesongen. Nå åpner 34-åringen for å ta steget ned én divisjon for å få spilletid.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
ÅPNER FOR KRISTIANSUND: Magne Hoseth har fått lite spilletid i Viking denne sesongen. Nå åpner 34-åringen for å ta steget ned én divisjon for å få spilletid. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpixVis mer

Hoseth åpner for Kristiansund-overgang: - Ja, det kan være et alternativ

Lite spilletid.

Magne Hoseth har fått lite spilletid i Viking denne sesongen. Nå åpner 34-åringen for å ta steget ned én divisjon for å få spilletid.

Hoseth kom til Viking før denne sesongen, men har kun startet én kamp. I tillegg har han fem innhopp.

Til Tidens Krav sier Hoseth at det har vært frustrerende. Midtbanespilleren, med fortid i Molde, Vålerenga og Stabæk, er fra Kristiansunds nabokommune Averøy. Nå kan en retur hjem være aktuelt.

- Det var jo noe som ble diskutert litt i fjor. Ja, det kan være et alternativ, sier Hoseth om å spille for Kristiansund i høst.

1.-divisjonsklubbens sportslige leder Kennet André Leren slår fast at det ville være en meget god signering for klubben.

- Magne vil være verdifull for de fleste klubber i Norge. Vi snakker om en spiller som har landskamper og masse internasjonal erfaring, sier Leren til avisen.

(NTB)