Hoseth blir ikke Mjøndalen-spiller

Trente med klubben i går.

DROPPER MJØNDALEN:  Magne Hoseth fortsetter ikke fotballkarrieren i Mjøndalen.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
DROPPER MJØNDALEN: Magne Hoseth fortsetter ikke fotballkarrieren i Mjøndalen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Magne Hoseth fortsetter ikke fotballkarrieren i Mjøndalen.

34-åringen, som nylig skilte lag med Viking, trente med Mjøndalen onsdag. I etterkant stilte midtbaneveteranen positiv til å ikle seg den brune Mjøndalen-drakta.

Slik blir det likevel ikke. Årsaken skal være at MIF-trener Vegard Hansen ønsket å se Hoseth i aksjon i treningskampen mot amerikanske FC Bridges torsdag, men at 34-åringen takket nei til det, skriver Drammens Tidende.

- Nei, Magne er klubbløs og ville ikke risikere skader i en slik kamp. Det skjønner jeg, men vi var usikre på hvilken forfatning Hoseth var i nå - og jeg ville gjerne se ham i kamp før vi eventuelt skulle gå inn i forhandlinger. Vi vil ikke ta noen forhastede beslutninger, sier Hansen til avisen.

(NTB)

Har du et tips angående Norway Cup?

Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer