Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-  Hoseth er ingen primadonna lenger

Magne Hoseth har vært FC Københavns beste spiller de tre siste kampene. Trener Hans Backe mener det er fordi han har lagt fra seg primadonnanykkene.

KØBENHAVN (Dagbladet): -  Magne er jo en «crowd-pleaser» som var mest opptatt av å synes selv og tok for store risikoer. Vi har snakket mye om at han må kvitte seg med de verste primadonnanykkene, og han har tatt tak i det selv også. Nå overdriver han ikke og spiller en enkel fotball hvor han involverer medspillerne mer. Da er han særdeles talentfull, sier Hans Backe til Dagbladet.

Selv om han var svært skuffet over 2- 2 mot Tromsø, kom danskenes svenske trener kjapt i godlune da Hoseth ble et tema.

Overrasket sjefen

-  Jeg kjøpte ham jo fordi han var god, og Hoseth overrasket med å bli høstens profil i klubben i fjor. Nå som han er blitt mer effektiv i spillestilen, er han enda bedre offensivt.

Hans Backe mener at Hoseth har demonstrert sitt «nye» jeg i de to siste kampene på La Manga, mot RBK og VIF, og mot TIL i går.

Magne Hoseths rolle i laget er ytterst til venstre på midten. En plass han trolig må finne seg i en god stund framover, selv om Hoseth aller helst vil spille sentralt.

Frykter han forsvinner

-  Som en av to sentrale er han foreløpig ikke god nok defensivt. Da måtte vi i så fall spilt med tre sentralt, hvor Magne kunne vært en hengende spiss. Om man bare er god én vei og vil spille sentralt, så skal man være i helv... god. Da skal du være Maradona, sier Backe.

Hoseth har tre år igjen av FCK-kontrakten, men innrømmer at han drømmer om spill i Spania.

-  Jeg har fokus på å gjøre det best mulig her, men kommer det noen gode tilbud, har klubben sagt at de vil være smidige, sier Magne Hoseth.

KONTROLL: FC Københavns nordmann Magne Hoseth var best på banen mot Tromsø i går. Fortsetter han slik, frykter treneren at han snart forsvinner til bedre ligaer.