Hoseth får massiv støtte etter avskjeden med Molde: - Det er masse følelser

Inntok lederrollen allerede på sin første Stabæk-trening.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NADDERUD STADION (Dagbladet): Etter totalt 14 år på Moldes A-lag, inntok den levende fotballegenden Magne Hoseth lederrollen allerede på sin første Stabæk-trening.

Flere ganger ga midtbanestrategen klare direktiver til medspillerne sine, mens hans egne prestasjoner bar preg av velkjent kvalitet.

- Det var bra nivå og høyt tempo. Bob (Bradley) var veldig på. Det er bra. Slik liker vi. Kroppen kjennes ut som den er 20 år, sier Hoseth til Dagbladet etter treninga.

Følelsesladet avskjed Det var ikke engang gått 24 timer siden den overraskende overgangen ble offentliggjort, men i mellomtiden har Hoseth mottatt en rekke støtteerklæringer. 33-åringen legger ikke skjul på at avskjeden gjør ham emosjonell.

- Det er masse følelser. Jeg har fått veldig mange fine meldinger fra veldig mange ukjente folk. Jeg setter utrolig pris på det. Jeg er evig glad for tiden i Molde. Det er klubben jeg har vokst opp i. Den ligger hjertet mitt veldig nær, forteller Hoseth til Dagbladet.

- Fortjente mer spilletid Med bare én seriekamp fra start for Molde i år, var det lenge klart at trener Tor Ole Skullerud ikke ville satse på ham. Hoseth legger ikke skjul på at han burde fått mer tillit.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer