Hoseth feiret mål med håndveske

Svarte på Brann-fansens mobbing.

BERGEN (Dagbladet.no): Brann - Molde 3-4.

Det endte til slutt 3-4 mellom Brann og Molde etter en høydramatisk kamp på Brann Stadion. Kampen svingte voldsomt og Brann ledet 3-1 etter to kjappe Brann-mål rett etter sidebytte.

Molde jobbet seg deretter tilbake i kampen, anført av en glitrende Mame Biram Diouf, men det var allikevel spilleren som andre lags supportere elsker å hate som fikk den søteste hevnen med sitt fine 3-3 mål.

Magne Hoseth mottokk ballen fra Daniel Berg Hestad, og utfordret umiddelbart Brann-stopper Azar Karadas. Etter en dobbel overstegsfinte sendte han av gårde et hardt skudd som krøp inn i lengste hjørne bak Håkon Opdal.

Viste veska

Etter målet løp han umiddelbart bort til tribunen og gestikulerte med hendene foran Brann-supporterne. Hoseth forklarer smilende:

- Ja det var to personer som hadde skreket på meg hele kampen. De skrek at de hadde veska mi og jeg så hvem det var, sier han. Derfor måtte jeg bare løpe bort å vise veska da jeg scoret, jeg hadde målet mitt i den veska, gliser han.

Hoseth angret ikke på opptrinnet som neppe gjør han til en mer populær mann på Stadion i fremtiden.

TOK IGJEN: Magne Hoseth ble selvsagt mobbet av Brann-fansen, men svarte med humor da han feiret 3-3-scoringen. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix
TOK IGJEN: Magne Hoseth ble selvsagt mobbet av Brann-fansen, men svarte med humor da han feiret 3-3-scoringen. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix Vis mer

- Nei, slenger man dritt får man tåle å få litt tilbake. I dag var det veldig deilig å vinne, vi viser en moral som det bare er å ta av seg hatten for og viser at vi virkelig kan spille god fotball, avslutter han.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Forferdelig på linja

Hoseth var ikke alene om å være fornøyd etter lørdagens kamp. Molde-trener Kjell Jonevret var en lettet mann etter kampslutt.

- I dag var det full klaff og det var veldig morsomt, sier den sympatiske svensken til Dagbladet.no.

- Det var jo helt forferdelig å stå på sidelinjen i dag, det føltes som det var en sjanse i hvert angrep, men når vi får så mye bakrom å spille i blir det sånn, fortsetter han.

Svensken har på kort tid ledet Molde til to sterke borteseire, først mot Vålerenga i Oslo og nå mot Brann i Bergen. Allikevel vil ikke Jonevret gå med på at Molde har snudd trenden og nå kan se seg oppover på tabellen.

- Nei det var vel kanskje litt for bra i dag, resultatmessig var det jo riktig gromt, men det er for tidlig å si om vi har snudd trenden. Brann hjalp oss mye på veien ved å stå så høyt i dag og det er sjelden vi får så mye bakrom. Det er ikke bra å slippe inn tre mål, men dette var utrolig gøy, understreker han.

- Mame er en artist

Hoseth feiret mål med håndveske

Mame Biram Diouf spilte en glimrende kamp i Moldes angrep og Jonevret slenger seg mer enn gjerne med på skrytelisten til den unge senegaleseren.

- Ja Mame er en artist. Han er kanskje litt naiv i spillestilen, men når han har dagen er det ikke mange som er bedre enn han, det viste han i dag, smiler han.

NB: Tapet mot Molde gjorde at Branns rekke uten hjemmetap i Tippeligaen endte på 18 kamper.

Folkebørsen

BLÅ GLEDE: Magne Hoseth (nummer 10) og Øyvind Gjerde feirer borteseieren mot Brann. Thorstein Helstad (t.v.) så ut til å ha avgjort kampen med 3-1-målet fem minutter etter pause, men Molde slo tilbake med tre scoringer.