Hoseth grovt hetset på Briskeby

Skremt vekk fra tribunen.

(Dagbladet.no): Magne Hoseth er en omstridt spiller blant mange norske fans. Søndag var VIF-spilleren på Briskeby, for å se Ham-Kam hjemme mot Hoseths gamle lagkamerater i Molde.

Etter en halvtime orket ikke 25-åringen mer, skriver Aftenposten.

Hat og drap

Da hadde den tidligere FCK-spilleren blitt hetset på det groveste av andre tilskuere på tribunen.

- Jeg satt på A-tribunen, og var der som vanlig tilskuer. Det ble ropt «Jeg skal drepe deg, Magne Hoseth» og «Jeg hater deg, Magne Hoseth». Det var ikke hyggelig, sier Hoseth til avisa.

Han forlot arenaen i frykt for at noen ønsket å gjøre alvor av truslene. Hoseth sier han var redd, og aldri har opplevd noe liknende.

Kan rope når han er på banen

- Når jeg spiller, kan de rope hva de vil. Jeg vet jeg er et hatobjekt, og da må jeg regne med det. Men ikke når jeg er på kamp som vanlig tilskuer, sier Hoseth til avisa.

ELSKET OG HATET: Magne Hoseth ble utsatt for grov trakassering da han var på Ham-Kam - Molde som tilskuer søndag. Foto: Scanpix
ELSKET OG HATET: Magne Hoseth ble utsatt for grov trakassering da han var på Ham-Kam - Molde som tilskuer søndag. Foto: Scanpix Vis mer

Hjemmesupporterne i Briskebybanden avviser at deres medlemmer satt på tribunen sammen med VIF-spilleren, de er samlet på ståtribunen på motsatt side av banen.

PS! Hoseth spilte 45 minutter som innbytter da VIF spilte 2-2 mot Stabæk i går kveld.

Hoseth grovt hetset på Briskeby