Hoseth hylles

Magne Hoseth imponerte i hjemmedebuten for F.C. København. Nordmannen scoret utlikningsmålet og ble kåret til banens beste for hjemmelaget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Foran 18 419 tilskuere i Idrettsparken viste den tidligere Molde-spilleren seg fra sin beste side.

-  Magne tok Parkens tilskuere med storm. Igjen viste han sin unike evne til å komme med avslutninger. Et mål og en god innsats av den hurtige nordmannen, som ble kåret til banens beste, skriver F.C. København på sine hjemmesider.

Like etter at OB hadde tatt ledelsen i det 62. minutt, skapte 23-åringen balanse i regnskapet. Han kom til flere store sjanser, fikk ballen inne i feltet, vendte og satte ballen i nettet.

Laget sliter

Til tross for god innsats av Hoseth sliter de regjerende mestrene, og har enda ikke vunnet i serien. Hovedstadslaget har bare tre poeng etter de fire første kampene, og er slått ut av Champions League etter et horribelt hjemmetap for slovenske Nova Gorica.

Med åtte baklengsmål på de fire første kampene, er det spesielt defensivt at københavnerne har mye å forbedre. Københavns trener Hans Backe er likevel optimistisk.

-  Vi har trent hele uka på å skape den trygghetsfølelsen i forsvaret vi hadde tidligere. Det lyktes i dag. Forsvaret viste sikkerhet, sa Backe etter kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer