Hoseth hylles

Magne Hoseth imponerte i hjemmedebuten for F.C. København. Nordmannen scoret utlikningsmålet og ble kåret til banens beste for hjemmelaget.

Foran 18 419 tilskuere i Idrettsparken viste den tidligere Molde-spilleren seg fra sin beste side.

-  Magne tok Parkens tilskuere med storm. Igjen viste han sin unike evne til å komme med avslutninger. Et mål og en god innsats av den hurtige nordmannen, som ble kåret til banens beste, skriver F.C. København på sine hjemmesider.

Like etter at OB hadde tatt ledelsen i det 62. minutt, skapte 23-åringen balanse i regnskapet. Han kom til flere store sjanser, fikk ballen inne i feltet, vendte og satte ballen i nettet.

Laget sliter

Til tross for god innsats av Hoseth sliter de regjerende mestrene, og har enda ikke vunnet i serien. Hovedstadslaget har bare tre poeng etter de fire første kampene, og er slått ut av Champions League etter et horribelt hjemmetap for slovenske Nova Gorica.

Med åtte baklengsmål på de fire første kampene, er det spesielt defensivt at københavnerne har mye å forbedre. Københavns trener Hans Backe er likevel optimistisk.

-  Vi har trent hele uka på å skape den trygghetsfølelsen i forsvaret vi hadde tidligere. Det lyktes i dag. Forsvaret viste sikkerhet, sa Backe etter kampen.

Belgia neste

Hoseth møter resten av landslagstroppen i dag for å forberede seg til onsdagens kamp mot Belgia.

Med sin suksess kan den unge moldenseren forvente å få en sentral rolle i Norges kamp for en VM-billett.

OVERBEVISTE: F.C. København skryter av sin nye stjerne Magne Hoseth. - Han tok Parkens tilskuere med storm, skriver klubben på sine hjemmesider.