Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hoseth i sjokk etter Parken-dødsfall

Vurderer å stå over kamp.

Magne Hoseth har ikke bestemt seg for om han skal spille cupkampen mot OB i Parken i morgen. FC Københavns norske midtbanespiller var stadig sjokkert, men likevel fattet da han møtte opp til trening dagen etter den fatale opplevelsen i går.

En 24-år gammel mann falt ned fra den øverste tribuneseksjonen i Parken og døde senere av de alvorlige hodeskadene.

Hoseth var ufrivillig vitne til fallet.

- Magne Hoseth er sjokkert, men han har ennå ikke hatt behov for krisehjelp. Han må få bearbeide det som skjedde i ro og mak. Han er selvfølgelig preget av det som skjedde og overveier om han skal spørre familien om å få være til stede under bisettelsen, fortalte FCK-lege Frank Odgaard i dag.

Odgaard har snakket med nordmannen om episoden. Hoseth forsøker å få episoden ut av hodet og tenker først og fremst på neste fotballkamp.

- Han kan helt sikkert spille, og han har selv gitt uttrykk for at han kan fjerne seg fra det som er skjedd. Det er sikkert riktig og sunt å spille kampen, sa Odgaard.

FCK-trener Hans Backe vil foreløpig ikke ta noen avgjørelse om Hoseth skal spille cupkampen mot OB.

- Vi må vurdere det fra dag til dag, og han skal selv få ta beslutningen. Det vil sikkert føles merkelig for oss alle sammen å spille i Parken på onsdag, sa Backe.

I samråd med de pårørende er det bestemt at det være ett minutt stillhet til minne om avdøde. København- og OB-spillerne vil bære sørgebånd under kampen.

(NTB-Ritzau)

DØDE:</B> En mann falt og omkom på FC Københavns hjemmebane i går.
<B>HENTET HJELP:</B> Magne Hoseth fikk leger til stedet etter fallulykken.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media