Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hoseth jaget FCK til seier

Mål og målgivende for Magne Hoseth.

Hoseth scoret det første målet og la opp til det andre da 19.341 tilskuere i Parken endelig kunne juble for en FCK-seier, 2-1. Hoseth ga også spillet en ekstra dimensjon med kreativt pasningsspill og egne raid.

Trener Hans Backe gjorde fem endringer etter 1-3-ydmykelsen mot Brøndby for fulle tribuner søndag. Blant dem som kom inn var Hoseth som har sonet ferdig sin karantene etter utvisningen mot AaB i slutten av august.

Allerede etter seks minutter viste den norske landslagsmannen seg fram da han dukket opp i returrommet og skjøt i mål fra 25 meters hold.

Dermed vant han tilbake publikum som bar FCK fram på en begeistringsbølge. Gleden ble ikke mindre da Hoseth i det 33. minutt rykket midt på banen og spilte fram Peter Møller, som nikket ned i føttene på målscorer Hjalte Bo Nørregaard.

En sliten Hoseth ble byttet ut i annen omgang, og da yppet AGF seg noen ganger. Stig Tøfting reduserte på direkte frispark tre minutter før slutt, men en utligning var det ikke snakk om. FC København fikk sin annen seier for sesongen og nærmet seg iallfall riktig halvdel av tabellen.

Borgersen utvist

Like fin ble ikke onsdagen for Bård Borgersen. Han ble utvist etter bare ni minutter da AaB møtte Randers. Den tidligere landslagsstopperen mistet hodet da han ble grisetaklet av Kim Ø. Nielsen og stemplet motstanderen i sinne.

Til tross for den tidlige utvisningen vant AaB 3-0 i det viktige bunnoppgjøret mellom de to nederste på tabellen. Trond Andersen spilte hele kampen for Ålborg-laget som gledet 6397 tilskuere med seier.

OB er ny serieleder etter 4-2-seier over Esbjerg. Laget har bedre målforskjell enn Midtjylland, som spilte uavgjort mot Viborg, og er ett poeng foran Brøndby som spilte 0-0 mot Nordsjælland. FCK er seks poeng bak OB.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media