Hoseth klar for Viking: - Han er ikke akkurat en spiller for framtiden

Klubben bekrefter.

I STAVANGER: Magne Hoseth er ifølge opplysninger fra TV 2 i Stavanger for å gjennomgå en medisinsk test i forbindelse med en overgang til Viking. Kjell Jonevret kjenner ikke til dette, men ser på det som gledelig nytt. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
I STAVANGER: Magne Hoseth er ifølge opplysninger fra TV 2 i Stavanger for å gjennomgå en medisinsk test i forbindelse med en overgang til Viking. Kjell Jonevret kjenner ikke til dette, men ser på det som gledelig nytt. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det har tidligere vært kjent at Magne Hoseth har vært ønsket av Viking i Stavanger, og nå er overgangen i ferd med å bli virkelighet.

TV 2 skrev tidlig tirsdag formiddag at 34-åringen var observert på Viking Stadion, og Hoseth bekreftet selv på sin Twitter-konto at han skulle på en medisinsk test.

Litt før klokka 12 bekrefter klubben overgangen i en pressemelding, og at det vil være en pressekonferanse på Viking Stadion klokka 13.

Da Dagbladet ringte Kjell Jonevret som er på ferie for å høre om overgangen, kjente han ikke til at Hoseth var på plass i Stavanger, men han karakteriserte det som en gledelig nyhet.

- Jeg vet at klubben og Magne har hatt en dialog over en lengre periode. Han er ikke akkurat en spiller for framtiden og synger kanskje på siste verset, men han kan bidra. Han er fortsatt en god spiller - det så vi i Stabæk, sier Jonevret.

Han trakk også fram det faktum at Viking har en rekke yngre spillere som kan nyte godt av en rollemodell som vet hva som trengs.

- Vi har mange unggutter, og da er det bra med noen som kan gjøre det klart hva som kreves av dem. I tillegg forsterker det konkurransen på midtbanen, og han kan spille i mange posisjoner, sier Jonevret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer