Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hoseth kollapset under trening

Magne Hoseth må holde seg unna fotballspill i flere uker etter at han kollapset under trening med Molde i dag, melder Romsdals Budstikke.

Hoseth skulle onsdag bli med landslagstroppen til Dubai. I stedet venter et opphold på sykehuset og en kamp for å bli klar til seriestart i april.

- Dette er en skade som kan skje spontant hos noen personer. Når det kommer luft mellom lungen og brystveggen, som i Magnes tilfelle, vil det resultere i at lungen faller sammen, sier overlege Kjell Erik Strømskag til Romsdals Budstikke.

Han uttaler seg til avisen etter anmodning fra spilleren selv, og presiserer at kollapsen ikke var forårsaket av noen ytre skade.

Lørdag ettermiddag ble det foretatt et lite inngrep for å drenere luft.

- Det kan være aktuelt å gjøre et nytt inngrep i løpet av uka. Trolig kan Magne trene lett igjen om tre-fire uker. Det er ingen grunn til å tro at han ikke skal kunne komme tilbake for fullt på fotballbanen, men det er lurt å gjøre noen riktige valg for ham framover for å forebygge at det skjer igjen, sier Strømskag videre.

Den tidligere Molde-legen ble oppringt av klubben og tok imot Hoseth på sykehuset. Klubbens fysioterapeut Svein Ivar Melsæther var til stede under treningen og kjørte spilleren til sykehuset.

(NTB)

KOLLAPSET: Magne Hoseth ble brakt til sykehus i dag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling