Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hoseth krevde straffetrening

Søndag var Magne Hoseth på gråten til han sovnet. I går sto han aleine og dunket 75 skudd mot mål etter treninga. Følelsene måtte ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

MOLDE (Dagbladet): Etter ei fellesøkt med jogging og five-a-side dro resten av Molde-spillerne i styrkerommet for å løfte seg opp igjen etter det pinlige tapet for Aalesund.

Magne Hoseth gjorde det på sin måte. Med assistenttrener Jan Hansson som opplegger kjørte han 20 knallharde minutter med avslutningstrening, og sank så utmattet ned på gresset.

- Det er artig med five-a-side, men da får jeg ikke ut nok aggresjon og følelser. Det får jeg når jeg skyter på mål. Da får jeg bruke all kraften jeg har. Så er det litt godt å få nettsus igjen. Blåse ut litt.

Hoseth kommer til å fortsette med ekstratreninga.

- Jeg har bare gjort det sporadisk tidligere, men ba om å få kjøre ekstra i dag. Kommer til å fortsette med det framover også. Må heve meg nå. Skal kjøre avslutninger og teknisk trening, sier han.

På gråten

Mot Aalesund hadde Hoseth to- tre volleyskudd han mente burde gått inn.

- Det er viktig å få følelsen av å treffe mål igjen. Derfor terpet jeg på volleyskudd i dag. Må trene på å presse ned skuddene mine.

Etter den dramatiske avslutningen der Aalesund avgjorde på overtid, lå Hoseth knust igjen på banen i 20 minutter. En time seinere satt han fortsatt i garderoben med senket hode - knapt i stand til å snakke.

- Jeg har aldri vært så knekt i hele mitt liv. Jeg var på gråten hele kvelden. Når folk snakket til meg, ble jeg helt satt ut. Det var så utrolig mye følelser involvert. Det var så tungt.

- Overrasket du deg selv litt også?

- Ja, egentlig. Det kom fram en side jeg ikke trodde jeg hadde. Jeg har tydeligvis følelser for fotball og for klubben som gjør at det bare blir slik. Litt merkelig, men litt positivt også å få vite at jeg er så engasjert. Jeg sovnet til slutt, sier han.

Selges i juli?

Det gjorde ikke kvelden lettere å bære at kampen mot Aalesund kan ha vært den siste seriekampen på hjemmebane for Hoseth.

- Tanken har nok streifet meg. Overgangsvinduet åpner jo nå, og personlig har jeg sagt at det hadde vært artig å skifte miljø, sier Hoseth.

Cupkampen mot Skeid i morgen kan bli den aller siste for Hoseth på Røkkeløkka. Moldes neste hjemmekamp er mot Sogndal 20. juli. Da har de fleste klubbene i Europa startet oppkjøringen.

- Det hadde vært artig å være med fra begynnelsen av sesongoppkjøringen om det kommer en klubb på banen, sier Hoseth.

Molde-direktør Espen Silseth tror Hoseth fortsatt er i Molde 20. juli, men bekrefter at klubben nå jobber aktivt for å få solgt Hoseth.

- Ja, det er i vår interesse å jobbe for å få Magne solgt. Det gjør vi indirekte. Det dreier seg om skrytevideoer som er spredd rundt i Europa.

NETTSUS: Da de andre gutta gikk i vektrommet etter treninga i går, fortsatte Magne Hoseth treninga ute på stadion. Med hjelpetrener Jan Hansson som opplegger dunket han ball etter ball i mål.