Hoseth lot tårene trille etter cupgullet: - Dette har vært et tøft år på mange måter

Tenkte på sin kreftsyke samboer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Magne Hoseth lot tårene trille etter at Molde sikret cupgullet. Selv scoret han på en type frispark han aldri har scoret på tidligere.

- Magne er en stor mann. Dette er noe han fortjener. Ingen fortjener det mer enn ham, sier Knut Olav Rindarøy om Hoseth som scoret på et vakkert frispark.

Kreftsyk samboer - Det er veldig mange følelser akkurat nå. Dette har vært et tøft år på mange måter. Gud hadde nok en plan med at dette skulle skje. Det er helt ubeskrivelig. Når Jo Inge snur det for oss, så er det bare fryd og gammen, sier Magne Hoseth til NRK, mens tårene triller.

Det har vært et svært turbulent år for Molde-profilen, og det var nok ingen som ikke unnet Hoseth å score 3-2-målet for Molde.

I september i fjor fikk samboeren beskjeden om at hun var rammet av sykdommen, 16. mai i år ble hun erklært frisk. Men bare to måneder senere, 22. juli, fikk hun og Hoseth vite at kreften var tilbake, mer aggressiv enn noensinne. I fjor var han også nær ved å miste sin nyfødte sønn.- Dette er heilt klart min største opplevelse på fotballbanenen, i forhold til alt som har skjedd, og emosjonelt. Det er tøft, det er det. Det er tøft å bare stå her og snakke om det, sier en svært rørt Hoseth til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer